De Marktkantine

Amsterdam

De Marktkantine in Amsterdam

De Marktkantine in Amsterdam is een evenementenlocatie met een rauwe, industriële uitstraling die vele mogelijkheden biedt voor gevarieerde en uiteenlopende evenementen.

De Marktkantine is gesitueerd in Amsterdam-West, naast het Food Centre, aan de Jan van Galenstraat. Omdat De Marktkantine een industriële, rauwe uitstraling heeft, met twee verschillende ruimtes, zijn alle soorten evenementen bij ons mogelijk. Clubavonden, concerten, theatervoorstellingen, kunst maar ook masterclasses, modeshows en vintagemarkten. De Marktkantine is van alle markten thuis.

De Marktkantine beschikt over de Theaterzaal, dat een totale oppervlakte heeft van 600 m2 met een capaciteit voor ruim 1500 mensen. Met het grote, ronde balkon en een opvallend podium is deze ruimte uiterst geschikt voor diners, productpresentaties, tv opnames en meer.
De karakteristieke grote theaterlampen en rustieke bars geven de zaal een rauwe en industriële uitstraling, een bekend kenmerk aan De Marktkantine.

De Middelzaal is ruim 200m2 groot en is perfect geschikt voor intiemere borrels, kleinere diners en vergaderingen. Deze gezellige zaal biedt ruimte aan maximaal 500 personen en is ook mogelijk af te huren voor kleinere bedrijfsevenementen.

De Marktkantine beschikt over een team van ervaren producers, event managers, stylisten, high-end cateraars, audio en interieur specialisten. Het team heeft als doel uw wens op evenementen gebied te realiseren.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte 3000 m2
Aantal personen 500-5000 personen
Locatie type Restaurants, Discotheken / Clubs, Congres- en vergaderlocaties, Evenemententerreinen, Industriële locaties, Studio en concertlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid Inbegrepen, In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Historisch, industrieel
Toegankelijkheid Locatie is goed te bereiken
Parkeergelegenheid 150 parkeerplekken aanvraagbaar na 19:00 uur
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Jan van galenstraat 6, 1051 KM
Plaats Amsterdam
Telefoon 020 723 1760
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/Marktkantine.Amsterdam/