De Groene Bocht

Amsterdam

De Groene Bocht in Amsterdam

De Groene Bocht is een duurzame office hub in een prachtig monumentaal pand voor vergaderringen, kantoorruimte en werkplekken in het centrum van Amsterdam.

Aan de Keizersgracht in een prachtig monumentaal pand werken ondernemers en bedrijven, startups en de gevestigde partijen aan een slimmere toekomst. Alle geboden service in het pand is zo bewust mogelijk gekozen, en dat geldt uiteraard ook voor de eventuele catering in de vergaderruimtes. Dat kan enkel koffie en thee zijn of uitgebreide fine dinings of borrel, eenvoudige goede lunches of luxes lunches, uiteraard biologisch en duurzaam waar mogelijk. In principe is alles in overleg mogelijk in normale vergadersetting is er een zaal tot 12 personen en een zaal tot 22 personen, een theateropstelling tot 50 is mogelijk of een borrel tot 75 a 100 man of zelfs meer als het nodig is. Het is op de Keizersgracht dicht bij de 9 straatjes, goed bereikbaar met tram 1,2 of 5. Stap uit bij halte Leidsestraat/ Keizersgracht. Loop de Keizersgracht op naar rechts aan de kant van de even nummers. Na ongeveer 30 meter zie je “De Groene Bocht 2”. Neem vrijblijvend contact op dan overleggen we de mogelijkheden.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte 75 m2
Aantal personen 0-25 personen
Locatie type Restaurants, Kastelen en landhuizen, Kantoren, Boardrooms en lofts, Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen koffie, beamer, flipover, lunch
Beeld & Geluid In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Duurzaam, chique en antiek
Toegankelijkheid De stijlkamers zijn via een lift via de achteringang voor rolstoelen bereikbaar ivm de monumentale trap
Parkeergelegenheid Betaald parkeren op de gracht
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 8-23:00
Dinsdag 8-23:00
Woensdag 8-23:00
Donderdag 8-23:00
Vrijdag 8-23:00
Zaterdag in overleg
Zondag in overleg
Adresgegevens
Adres Keizersgracht 452, 1016 GD
Plaats Amsterdam
Telefoon 0203377252
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/degroenebocht/