De Buiksloterkerk

Amsterdam

De Buiksloterkerk in Amsterdam

Een bijzondere locatie in Amsterdam waar nog gratis geparkeerd kan worden.

De Buiksloterkerk is landelijk gelegen nabij de Buiksloterdijk, waar nog houten huisjes het landschap markeren. De kerk zelf is multi inzetbaar. In de bijna magische sfeer krijgen vergaderingen en congressen meerwaarde.
Daarnaast is de kerk zeer geschikt voor een traditionele trouwceremonie en als trouw- , diner en trouwfeestlocatie maar ook als hippe trendy bedrijfsfeestlocatie. Daarnaast worden er productpresentaties en modeshows gehouden. Hoezo multi inzetbaar!

Voor de kerk is een pleintje omgeven door bomen waar bij mooi weer geborreld of gegeten kan worden. De Buiksloterkerk is per boot bereikbaar. Ook is er een parkeerterrein waar kosteloos door 120 auto's geparkeerd kan worden.

Marie Aubain Events verzorgt alle events en bijeenkomsten in de kerk. Wij zijn een fullservice organisatiebureau, gespecialiseerd in creatieve concepten en bijzonder entertainment. Ons specialisme … onuitputtelijke creativiteit, oog voor detail en geloof in het onmogelijke, waardoor een optimaal en verrassend resultaat wordt behaald. Wij werken op een heldere en inzichtelijke wijze, want u bepaald de richting en het budget.

Want, iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Wat voor invulling, wat voor aankleding en hoe het budget te verdelen. Als onze werkwijze aanspreekt maak dan een afspraak om te kijken of het klikt.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Kerken
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Romantisch, historisch, intiem, authentiek
Toegankelijkheid De buiksloterkerk is toegankelijk met een rolstoel.
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Buiksloterkerkpad 10, 1034VZ
Plaats Amsterdam
Telefoon 0206693819
Website Bezoek website
Facebook