David zaal

Amsterdam

David zaal in Amsterdam

De Nieuwe Poort in Amsterdam waar het zakelijke prevaleert, hebben we ook behoefte aan reflectie, verdieping en ontmoetingen die ons nader tot elkaar brengen.
De Nieuwe Poort is een huis voor ontmoeting en inspiratie, in het hart van Amsterdam Zuidas, open voor iedereen. Met geestverruimende programma’s op het gebied van kunst en cultuur, uitstekende horeca en catering, en unieke plekken om te werken.

Onze ruimtes voor vergaderingen, presentaties, trainingen en besloten evenementen bieden plaats aan vijftien tot 150 personen en zijn van alle gemakken voorzien zoals projectoren, schermen en flip-overs.

Zeldzaam in Amsterdam-Zuid en uniek op de Zuidas, biedt De Nieuwe Poort ook gelegenheid tot private dining. Ongestoord dineren en optimaal genieten van wat ons restaurant – ’t huis van Johannes – u aan met liefde bereide gerechten aanbiedt. 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen TV scherm met aansluiting laptop, diverse tafelopstellingen en na een dag vergaderen kunnen borrelen beneden aan de bar.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Huiselijke en warme sfeer.
Toegankelijkheid Grote vergaderzaal wat uitermate goed geschikt is voor brainstorm sessies en andere inspirerende bijeenkomsten.
Parkeergelegenheid Aan de staat zelf of qpark met uitgang tegenover onze voordeur.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09:00 - 23:00
Dinsdag 09:00 - 23:00
Woensdag 09:00 - 23:00
Donderdag 09:00 - 23:00
Vrijdag 09:00 - 23:00
Zaterdag -
Zondag -
Adresgegevens
Adres Claude debussylaan , 1082MD
Plaats Amsterdam
Telefoon 0203376919
Website Bezoek website
Facebook