Dak van Amsterdam

Amsterdam

Dak van Amsterdam in Amsterdam

"De mooiste vergaderlocatie van Amsterdam. Deze meetingroom maakt knopen hakken makkelijker en geeft elke training of workshop nét dat extra duwtje. Voel de energie"

Inspirerende vergaderlocatie
Met een schitterend uitzicht over het historische centrum van Amsterdam vergadert u hier in alle rust. De vergaderlocatie bevindt zich op de 6e verdieping (het dak) van het Oxford House aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Op loopafstand van het Centraal Station, Dam en Leidseplein. Kijk uit over het Rijksmuseum, de haven, binnentuinen, dakterrassen, kerktorens en de prachtige stad…

Indrukwekkend uitzicht!
Op deze locatie ziet u het historische centrum van Amsterdam van grote hoogte. Krijg energie door deze inspirerende locatie en het adembenemende uitzicht. De wereld is binnen handbereik. De ruimte is van alle gemakken voorzien: WiFi, flatscreen, flipover en u heeft de beschikking over het mooie dakterras! Ontspanning? Waag je aan een potje tafelvoetbal…Kom nader tot elkaar en hak knopen door op deze inspirerende vergaderlocatie!

Goed en eerlijk eten maakt de meeting soepeler. Lunch, diner of power-ontbijt? We zorgen voor de lekkerste ambachtelijke broodjes, knispersalade en vers fruit. Liever sushi of buffet? Alles kan!

Verder lezen

Binnen kijken

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen 0-25 personen
Locatie type Boardrooms en lofts, Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen Wifi, flatscreen, flipover, tafelvoetbal, dakterras
Beeld & Geluid Inbegrepen
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Met de stad aan uw voeten, voelt u zich de koning(in) van amsterdam!
Toegankelijkheid De lift brengt u tot aan de 5e verdieping, daarna leidt een kleine trap u naar het mooiste uitzicht over de stad
Parkeergelegenheid Middenin het bruisende centrum van amsterdam. 10 minuten vanaf amsterdam centraal met o.a. tramlijn 1,2 en 5. ook met de auto is de locatie goed bereikbaar door de nabij gelegen wijdesteeg parking en parkeergarage koningsplein.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08.00 - 22.00
Dinsdag 08.00 - 22.00
Woensdag 08.00 - 22.00
Donderdag 08.00 - 22.00
Vrijdag 08.00 - 22.00
Zaterdag 08.00 - 22.00
Zondag 08.00 - 22.00
Adresgegevens
Adres Nieuwezijds voorburgwal 328, 1012 RW
Plaats Amsterdam
Telefoon 020-6260016
Website Bezoek website
Facebook