UNLP - Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling

Amsterdam

UNLP - Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling in Amsterdam

UNLP zalen zijn geschikt voor trainingen, vergaderingen, lessen of workshops. Indien gewenst kan UNLP alle faciliteiten verzorgen, met tafels en extra stoelen, compleet met audio/video apparatuur, een koffie- of luncharrangement. Zaalhuur is mogelijk per dag of dagdeel, van maandag t/m zondag. Contact: Wij helpen je graag aan de perfecte locatie voor jouw activiteit. Je kunt ons dagelijks bereiken via email of telefoon: 0592-421 311 Voor vragen over de verhuur mail: [email protected]

Zaal 1: Concentia zaal

De grote Concentia-zaal is gelegen in de hoek van het gebouw, waardoor er aan twee kanten door de ramen veel licht binnenvalt, met het uitzicht op het IJ. De zaal is uitstekend geschikt voor trainingen, presentaties, vergaderingen en workshops. Standaard is de zaal uitgerust met 30 witte kuipstoelen, twee trainersstoelen en 2 flipover-borden. De zaalgrootte is 81 vierkante meter. Op de vloer ligt een prachtige gietvloer.

 

Zaal 2: Karma zaal

De Karma-zaal is gelegen tegenover het dakterras. De ramen kijken uit over het IJ. De zaal is geschikt voor vergaderingen, trainingen en workshops. Standaard is de zaal uitgerust met 30 stapelbare witte stoelen, twee trainersstoelen en een flipover-bord. De zaalgrootte is 70 vierkante meter. Op de vloer ligt een prachtige gietvloer.

 

Zaal 3: Vinyasa

Deze zaal is zeer geschikt voor beweging. Bij de standaard inrichting van de zaal behoren meditatiestoelen, meditatiekussens, dekentjes en yogamatten voor 30 personen. Tegenover de zaal bevinden zich twee toiletten. De zaalgrootte is 86 vierkante meter, met veel licht en hoge ramen. Op de vloer ligt een prachtige gietvloer.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen buitenterras, lift
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk, lift
Parkeergelegenheid De locatie bevindt zich in het westerpark / centrum van amsterdam. uitstekend te bereiken per zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. ruime parkeermogelijkheden en op loopafstand van bus, tram en trein.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08.00 - 23.00
Dinsdag 08.00 - 23.00
Woensdag 08.00 - 23.00
Donderdag 08.00 - 23.00
Vrijdag 08.00 - 23.00
Zaterdag 08.00 - 23.00
Zondag 08.00 - 23.00
Adresgegevens
Adres Revaleiland 1, 1014 ZG
Plaats Amsterdam
Telefoon 0592 - 421 311
Website Bezoek website
Facebook