Centrum voor Tantra Amsterdam

Amsterdam

Centrum voor Tantra Amsterdam in Amsterdam

Een rustgevende zaal met meditatieve sfeer, gelegen in bedrijvig Amsterdam Noord. We hebben alles in huis wat u voor uw meditatie of lichaamswerk workshop nodig heeft.

Misschien ben je even verbaasd als je ons voor het eerst bezoekt, op de Asterweg in Amsterdam Noord: ons pand is onderdeel van een bedrijventerrein. Midden in de reuring van ICT-bedrijven, een chocoladefabriek, kinderdagverblijven en diverse culturele organisaties, vind je ons kantoor en de rust van onze mooie, goed verzorgde ruimtes.

Je komt binnen via de grote hal, waarin je je groep kan ontvangen, een lezing kan geven of samen kan eten. Wanneer je de wenteltrap opgaat, kom je via onze goed-uitgeruste keuken in onze groepsruimte (zelf catering).

Deze groepsruimte (5 x 15 meter) op de eerste verdieping is voorzien van alles wat je nodig hebt voor lichaamswerk en bewustzijnswerk: meditatiekussens, matrasjes, schapenvachten en een professionele geluidsinstallatie. Zelf gebruiken we deze ruimte voor workshops tot 22 personen, of lezingen tot 40 personen. Iedereen is daarbij op meditatiekussens gezeten.

Bovenin, in de nok van het gebouw, vind je de kleinere sessieruimte die we gebruiken voor individuele (relatie)sessies en die ook geschikt is voor kleine groepen tot acht personen. Deze ruimte beschikt over airconditioning en is beschilderd met een sfeervol vergezicht op de Mount Fuji. Naast deze ruimte is een aparte garderobe.

 

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen meditatiekussens, matrassen, klankschaal, geluidsapparatuur, boeddha beeld, goed uitgeruste keuken met koffie en thee voorzieningen (zelf maken)
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Meditatief, zen, rustig, stijlvol
Toegankelijkheid Bereikbaar via wenteltrap.
Parkeergelegenheid Gratis parkeren om de hoek
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Asterweg 20 g3, amsterdam, 1031 HN
Plaats Amsterdam
Telefoon 020 - 627 87 12
Website Bezoek website
Facebook