Buiksloterkerk

Amsterdam

Buiksloterkerk in Amsterdam

De Buiksloterkerk is een locatie van Marie AuBain. In de Buiksloterkerk organiseren wij diners, recepties en feesten. De Buiksloterkerk leent zich tevens presentaties en bijeenkomsten. De veelzijdigheid van de Buiksloterkerk gaat echter nog veel verder: inmiddels heeft Marie auBain er concerten en theatervoorstellingen verzorgd. Hoezo een multifunctionele kerk?

Inventaris
In de kerk bevinden zich onder andere een fraaie, van snijwerk voorziene preekstoel uit 1650, een twee-klaviers orgel met een neo-gotisch front uit 1858, een doophek uit 1788 met een koperen doopboog uit 1654 en een herenbank uit 1702. Voorts staan er ca. 180 kerkstoelen met biezen zittingen.

Voorzieningen
Het gebouw beschikt over een vloerverwarming, een regelbare verlichting, akoestische gordijnen, een keuken en een ingang die geschikt is voor invaliden.

Zaalcapaciteit
De Buiksloterkerk biedt een zaalruimte van 23 meter lang en 14 meter breed. De kerk is geschikt voor uitvoeringen met een publiek tot 200 personen, voor diners met 50 tot 150 gasten en voor recepties tot 250 genodigden.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Kerken
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Buiksloterkerkpad 10, 1034VZ
Plaats Amsterdam
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook