B&B Lunchrooms

Amsterdam

B&B Lunchrooms in Amsterdam

B&B catering en lunchrooms heeft een ruime ervaring in verzorgen van feesten en partijen. Gezellig informele sfeer met Amsterdamse TWIST . B&B heeft naast diverse locaties in de stadscentrum nu deze makkelijk bereikbare en mooi locatie aan Zuid-as in Amsterdam.

Onze zaal locatie in Amsterdam –zuid heeft een scala aan mogelijkheden. De belangrijkste is onze jarenlange ervaring als cateraar in Amsterdam zuid. Wij zijn in staat om aan al uw wensen tegemoet te kunnen komen. Ook belangrijk ook is dat onze locatie makkelijk bereikbaar is met auto en openbaar vervoer. Parkeren kan er volop en is vaak gratis.

Deze locatie is daarom uitermate geschikte voor onvergetelijke bruiloftsfeesten, recepties , presentaties en vergaderingen. Er is ruimte voor ca 20 tot 150 mensen. Voor al uw wensen wat betreft aankleding, tijd , muziek, catering, budget etc., Graag gaan we met u in overleg voor een optimale service.


Voor vergaderingen en meetings zijn naast de uitstekende catering alle audiovisuele middelen aanwezig. Beamer , wireless internettoegang (wifi), een overhead- en diaprojector/beamer, een TV en een video-/dvd-speler
Wij kunnen ook onze diensten aanbieden volgens het 'pay what you use' principe: u betaalt alleen wat u verbruikt aan drank en eten .
Bekijkt u de foto’s eens en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Met vriendelijke groeten
B&B team Amsterdam

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Onze locatie bestaat uit een grote ruimte. Groot genoeg voor groepen van 20 tot 150 mensen. Gezellige hoeken. Ruime toiletten . Een dansvloer. Een ruime zithoek. Lange tafel voor buffet of diner. Ook zijn er sta-tafels. Keuken. En buitenterras
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer De sfeer is modern met een amsterdamse twist.
Toegankelijkheid Makkelijk bereikbare zuid-as van amsterdam. metro- en treinstation zijn om de hoek. gratis parkeren in het weekend en s ‘avonds na 19:00 uur. ook vlakbij parkeergarages . ook makkelijk bereikbaar voor rolstoelgebruikers. vanaf openbaar vervoer als auto.
Parkeergelegenheid Onze locatie ligt op amsterdamse zuid-as. gemakkelijk met de auto te bereiken. gratis parkeren in het weekend en s ‘avonds na 19:00 uur. verder zijn er altijd parkeergarages vlak in de buurt.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 15:00- 01:00
Dinsdag 15:00- 01:00
Woensdag 15:00- 01:00
Donderdag 15:00- 01:00
Vrijdag 15:00- 01:00
Zaterdag 09:00-01:00
Zondag 09:00-01:00
Adresgegevens
Adres Claude debussylaan 130 ( zuid-as), 1082 MD
Plaats Amsterdam
Telefoon 0615830043
Website Bezoek website
Facebook