Amsterdams Grafisch Atelier

Amsterdam

Amsterdams Grafisch Atelier in Amsterdam

Lichte, ruime vergaderingszaal te huur gevestigd in historisch Jordaan, Amsterdam, een prachtige, prive locatie, lopende afstand van het centrum, voor een zeer mooie tarief. De omgeving is historisch en creatief.

 Het Amsterdams Grafisch Atelier is gevestigd in een ruim, licht, historisch schoolgebouw midden in de Jordaan.

Flexplekken
Schuif met je laptop aan en laat je bureauwerk inspireren door de creatieve workflow en draaiende persen in het Amsterdams Grafisch Atelier. Voor slechts € 15 per dag, gratis wifi aanwezig. Geschikt voor creatieve aanverwante beroepsgroepen. De flexplekken bevinden zich op de entresol met uitzicht op de werkplaats. De ruime en lichte te huren vergaderruimte ligt op de 1e verdieping. Huurders kunnen gebruik maken van een mooie binnentuin.

Verhuur voor vergaderingen en trainingen
Op de eerste verdieping van de werkplaats verhuren we een ruim, licht lokaal voor vergaderingen en trainingen. Verhuur staat open voor alle organisaties en bedrijven die zich willen laten inspireren door een creatieve productieplek en laboratorium. Via een terras is er toegang tot de binnentuin. Een kleine keuken, een beamer met groot scherm en gratis wifi aanwezig. Voldoende mogelijkheden om catering te laten verzorgen. Geschikt voor max 25 personen. Neem contact op voor de voorwaarden.

Verhuur werkplaats voor workshops / masterclasses
Ben je een ervaren kunstenaar/ontwerper en wil je een masterclass geven aan collega’s of kunststudenten dan kun je de werkplaats per dagdeel huren. De werkplaats bestaat uit een grote ruimte van 600 m2 met een ’afdeling’ klassieke technieken voor ets, lithografie, hoogdruk, een afdeling zeefdruk voor textiel en papier en een digitale (fine art – groot formaat) afdeling met presentatieruimte.

Het Amsterdams Grafisch Atelier is een collectieve werkplaats/laboratorium voor kunstenaars en ontwerpers (zo’n 225) waarvan een groot deel uit het buitenland afkomstig is.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Via een terras is er toegang tot een binnentuin. Catering kan op maat besteld worden.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Creatieve, relaxed en artistiek.
Toegankelijkheid Op de eerste etage van een creatieve sfeer, verhuren we een licht, ruime zaal.
Parkeergelegenheid Het best bereikbaar via openbaar vervoer. parkeren mogelijk in qpark, aan de marnixstraat 250, tussen de clercqstraat en kinkerstraat.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag
Adresgegevens
Adres Laurierstraat 109 , 1016 PL
Plaats Amsterdam
Telefoon +31(0)20 6252186
Website Bezoek website
Facebook