Fit Academie Bokkeduinen

Amersfoort

Fit Academie Bokkeduinen in Amersfoort

Op zoek naar een zakelijke, maar toch ook sportieve locatie? En levert u graag een bijdrage aan de ontwikkeling van studenten? Ontdek dan de mogelijkheden van Fit Academie Bokkeduinen. Centraal gelegen in Nederland (aan de rand van Amersfoort) vindt u deze multifunctionele locatie, omringd door een prachtige bosrijke omgeving. U kunt hier terecht voor vergaderingen, sportdagen, bijeenkomsten, beurzen en evenementen. Maar ook voor bedrijfsfitness bent u bij ons aan het juiste adres.

U wilt een gezellig en sportief evenement organiseren voor uw werknemers? Trakteer dan uw collega’s op een sportieve dag waarbij u tegelijkertijd een bijdrage levert aan het leerproces van aankomende professionals
op het gebied van sport en recreatie (Sportacademie Amersfoort, MBO opleidingen Sport & Gezondheid
bij ROC ASA). Een geslaagde dag dus, voor iedereen!

Fit Academie Bokkeduinen is een multifunctionele sportlocatie waar onderwijs in bedrijf wordt aangeboden. Binnen dit sportcentrum worden complete programma’s op het gebied van gezondheid en fysiotherapie aangeboden. Alle in- en outdoorfaciliteiten zijn aanwezig, die noodzakelijk zijn om contextrijk (sport) onderwijs aan te kunnen bieden. Verschillende opleidingen zoals Sportacademie Amersfoort en de Security Academy maken gebruik van deze locatie. Het onderwijs voor de Security Academy wordt in samenwerking met onder andere de Koninklijke Landmacht, Koninklijke Marine, de politie en de beveiligingsbranche aangeboden.

Vergadering of bijeenkomst
Door de centrale ligging heeft u aan Fit Academie Bokkeduinen ook de ideale locatie om uw vergadering, workshop of bijeenkomst te organiseren. Wij beschikken over een groot aantal ruimtes die u voor een scherpe prijs kunt huren. Denk aan vergaderruimtes, sporthallen, tennisbanen, squashbanen en een aerobicszaal. Wij bieden u de ruimte en de middelen om er een effectieve sessie van te maken. En met de gratis ruime parkeermogelijkheden bezorgt u uw bezoekers geen extra kosten.

Bedrijfsfitness
Wat kilootjes kwijt, de conditie verbeteren of gewoon ongedwongen en plezierig sporten? Bij ons kan het allemaal. Regelmatig bewegen en gezond eten is belangrijk om gezond, fit en vitaal te blijven. Wilt u gezonder, fitter en daardoor productiever personeel? Met de bedrijfsfitnessabonnementen van Fit Academie Bokkeduinen kunt u dit waarmaken, met voordeel voor werknemer én werkgever.

Contact
Naast onze bedrijfsmogelijkheden kunt u bij Fit Academie Bokkeduinen ook als particulier genieten van alle faciliteiten van ons sportcentrum. neem gerust contact met ons op (033 422 50 00).

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Buitenterras, kantine, sporthallen, tennisbanen, buitenvelden, squashbanen, fitnessruimte, vergaderzalen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Sportief, leeromgeving, modern, sfeervol
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk voor het bereiken van de grote (sport)zalen en vergaderzalen
Parkeergelegenheid Ruime gratis parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 8.00-22.30 uur
Dinsdag 8.00-22.30 uur
Woensdag 8.00-22.30 uur
Donderdag 8.00-22.30 uur
Vrijdag 8.00-22.30 uur
Zaterdag 8.00-18.00 uur
Zondag 8.00-18.00 uur
Adresgegevens
Adres Sportpark bokkeduinen 11, 3819 BD
Plaats Amersfoort
Telefoon 033 422 5000
Website Bezoek website
Facebook