First Class Amersfoort

Amersfoort

First Class Amersfoort in Amersfoort

Iets te vieren? Op zoek naar een vriendelijk geprijsde locatie voor een borrel, diner, feest of vergadering? Bij First Class bent u van harte welkom!

Bij First Class kunt u terecht voor elke gelegenheid. Wij hebben de beschikking over twee grote, gezellige en representatieve ruimtes. Zowel het café als het restaurant kunt u voor diverse gelegenheden reserveren. Bij ons kunt u terecht vanaf 2 tot 200 personen. Bij uw bezoek kunt u gebruikmaken van de volgende materialen: Flip-over, scherm, beamer, laptop, cd-speler, microfoon en elektronisch schoolbord.

Bijzonder Gastvrij
Wat echter veel belangrijker is dan alle faciliteiten bij elkaar, is dat First Class ‘bijzonder gastvrij’ is. U reserveert bij First Class niet alleen een prettige ruimte, met uw komst helpt u ook onze studenten aan een goede toekomst. First Class is namelijk niet alleen een horecabedrijf, maar staat voor maatschappelijke betrokkenheid. En wel in die zin, dat jongeren met een achterstand tot het reguliere onderwijs en de arbeidsmarkt, hier de kans krijgen om aan hun toekomst te werken.

Leeromgeving
Wij bieden een mbo-opleiding op niveau 1 aan om hen het horecavak te leren. Kortom, u helpt deze jongeren een stap verder, zij zorgen voor een ‘bijzonder gastvrij’ onthaal... U bent van harte welkom!

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Buitenterras, zaal, restaurant, grand café
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern, fris, leeromgeving, vernieuwend
Toegankelijkheid Prima toegankelijk voor alle doelgroepen. daarnaast ook nog eens gelegen aan de zuidzijde van station amersfoort, waardoor de bereikbaarheid prima te noemen is.
Parkeergelegenheid Parkeren is mogelijk op eigen kosten
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 8.00-19.00 uur
Dinsdag 8.00-19.00 uur
Woensdag 8.00-19.00 uur
Donderdag 8.00-19.00 uur
Vrijdag 8.00-19.00 uur
Zaterdag Op aanvraag
Zondag Op aanvraag
Adresgegevens
Adres Piet mondriaanplein 7, 3812 GZ
Plaats Amersfoort
Telefoon 033 461 2254
Website Bezoek website
Facebook