Berghotel Amersfoort

Amersfoort

Berghotel Amersfoort in Amersfoort

Berghotel Amersfoort is een voormalig kuuroord op de Amersfoortse ‘berg’. Deze 110 jaar oude viersterren accommodatie is goed te bereiken met zowel auto, bus als trein en heeft een eigen gratis parkeergelegenheid. Ons hotel heeft een verrassende ligging, dichtbij alle uitvalswegen. Op loopafstand van de historische binnenstad van Amersfoort. Als u de weg oversteekt bij ons hotel, loopt u zo het bos in. Met mooi weer is het heerlijk vertoeven in de monumentale tuin of op ons mooie terras.De 16 zalen variëren in formaat tot 224m2 en zijn voorzien van alle benodigde audiovisuele middelen. Ons heeft naast de vergaderruimtes een subliem restaurant, 88 comfortabele kamers en een fitnessruimte. Al onze gasten kunnen gratis gebruik maken van ons WIFI.

Berghotel Amersfoort is een voormalig kuuroord op de Amersfoortse ‘berg’. Deze 110 jaar oude viersterren accommodatie is goed te bereiken met zowel auto, bus als trein en heeft een eigen gratis parkeergelegenheid. Ons hotel heeft een verrassende ligging, dichtbij alle uitvalswegen. Op loopafstand van de historische binnenstad van Amersfoort. Als u de weg oversteekt bij ons hotel, loopt u zo het bos in.
Met mooi weer is het heerlijk vertoeven in de monumentale tuin of op ons mooie terras.
De 16 zalen variëren in formaat tot 224m2 en zijn voorzien van alle benodigde audiovisuele middelen. Ons heeft naast de vergaderruimtes een subliem restaurant, 88 comfortabele kamers en een fitnessruimte. Al onze gasten kunnen gratis gebruik maken van ons WIFI.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Hotels, Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Utrechtseweg 225, 3818EG
Plaats Amersfoort
Telefoon 033 - 422 42 22
Website Bezoek website
Facebook