UMAI, Centrum voor Bewust Zijn - Zaal 2 28m2

Alphen aan den rijn

UMAI, Centrum voor Bewust Zijn - Zaal 2 28m2 in Alphen aan den rijn

UMAI Centrum voor Bewust Zijn is een druk bezocht Multifunctioneel Centrum van betekenis. We beschikken over vier ruime, zonnige zalen en verschillende praktijkruimtes die per dagdeel gehuurd kunnen worden, voor trainingen, cursussen, lezingen, workshops en ook geschikt zijn voor flexwerkers en het houden van vergaderingen.

 Umai Centrum voor Bewust Zijn is een Opleidings- en Cursuscentrum waar workshops, cursussen, trainingen, opleidingen en evenementen worden georganiseerd op het gebied van geestelijke en lichamelijke gezondheid, persoonlijke groei en ontwikkeling, bewust leven en spiritualiteit. Umai is een thuishaven voor mensen die willen groeien, leren, ontspannen, ontmoeten en genieten.

UMAI Centrum voor Bewust Zijn is een druk bezocht Multifunctioneel Centrum van betekenis. Niet alleen in Alphen aan den Rijn en omgeving, maar ook tot ver daarbuiten. We beschikken over vier ruime, zonnige zalen en verschillende praktijkruimtes die per dagdeel gehuurd kunnen worden, voor trainingen, cursussen, lezingen, workshops en ook geschikt zijn voor flexwerkers en het houden van vergaderingen.

Spreekt onze visie je aan en wil je zelf ook een opleiding of training bij ons geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. We nemen graag de tijd om hier met je over van gedachten te wisselen.

Neem voor meer info of andere mogelijkheden altijd contact met ons op (06-30599818)

Zaal 2:

Oppervlakte: 28m2
Theater-opstelling: max 20 personen
Carre-opstelling: max 12 personen
College-opstelling: max 12 personen

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Onze lichte, ruime en rustige vertrekken, de vele planten en natuurlijk materialen bieden de optimale omgeving voor ontwikkeling, ontspanning en behandeling.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Inspiratie, warm, open, huiselijk
Toegankelijkheid We zijn makkelijk bereikbaar zowel met auto als ov. parkeren is gratis, onze dienstverlening is persoonlijk en onze prijzen zijn concurrerend.
Parkeergelegenheid Gratis parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 8:30 - 22:30
Dinsdag 8:30 - 22:30
Woensdag 8:30 - 22:30
Donderdag 8:30 - 22:30
Vrijdag 8:30 - 22:30
Zaterdag 8:30 - 22:30
Zondag 8:30 - 22:30
Adresgegevens
Adres Prinses marijkestraat 20, 2404 BC
Plaats Alphen aan den rijn
Telefoon 0172-475518
Website Bezoek website
Facebook