Muziekcentrum TJARDA

Alkmaar

Muziekcentrum TJARDA in Alkmaar

Wil je een feest geven? Of met je band spelen voor publiek? Of allebei? Dat kan in TJARDA. In onze luxe oefenruimte zijn alle faciliteiten aanwezig om samen met je gasten uit je dak te gaan. Desgewenst op je eigen muziek! Ook is het mogelijk om in de barruimte beneden een feest te geven. In ieder geval zorgen wij ervoor dat jij en je gasten niets te kort komen. En natuurlijk hoeft degene die het feest organiseert maar 1 ding te doen: FEESTEN. Wij doen de rest. Let's Party!

EEN FEEST GEEF JE NATUURLIJK IN TJARDA

Wel feesten, maar geen gedoe…???

Wil je een feest geven? Spelen met je band voor publiek? Even helemaal uit je dak gaan? Of allemaal? En dat voor een voordelige deal? Dat kan in Muziekcentrum TJARDA! En nu al vanaf 15,- !

Een feest geven is leuk. Maar zorgt voor een hoop geregel en gedoe. En na afloop en hoop troep. Dus… Organiseer je besloten feest in TJARDA. In onze sfeervolle barruimte zijn alle faciliteiten aanwezig om samen met je gasten een onvergetelijke tijd te beleven.

Laat alles tot in de puntjes verzorgen of doe het naar eigen wens. Alles is mogelijk in TJARDA! Van de muziek tot de hapjes, van de activiteiten tot de reden van het feestje. Pas de ruimte aan naar jouw behoefte. In ieder geval zorgen wij ervoor dat jij en je gasten niets te kort komen. En natuurlijk hoeft jij als organisator maar twee dingen te doen: GENIETEN EN FEESTEN. Wij doen de rest!

Prikken dus die datum!

Informeer snel naar de mogelijkheden. Bij Muziekcentrum TJARDA aan De Vliegerstraat 5 (1816 KD) te Alkmaar. Natuurlijk kun je ook mailen naar: [email protected] of even bellen naar: 072 511 99 77. Kijk ook op onze website: www.muziekcentrumtjarda.nl.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Cafés, Discotheken / Clubs, Partycentra, Studio en concertlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen buitenterras, rookruimte, keuken, bar, podium, oefenruimtes, kleedkamer, danszaal, instrumenten, ruime zaal, parkeergelegenheid
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Warm, gezellig, romantisch, feestelijk, sfeervol
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk, ruim capaciteit, sfeervol, faciliteiten en bar aanwezig, parkeergelegenheid, voordelig, podium
Parkeergelegenheid Gratis parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 14:00 uur tot 00:00 uur
Dinsdag 14:00 uur tot 00:00 uur
Woensdag 14:00 uur tot 00:00 uur
Donderdag 14:00 uur tot 00:00 uur
Vrijdag 14:00 uur tot 01:00 uur
Zaterdag 14:00 uur tot 01:00 uur
Zondag 14:00 uur tot 00:00 uur
Adresgegevens
Adres De vliegerstraat 5, 1816 KD
Plaats Alkmaar
Telefoon 072 511 99 77
Website Bezoek website
Facebook