AFAS Stadion - Kees Kist Lounge

Alkmaar

AFAS Stadion - Kees Kist Lounge in Alkmaar

De naar hem vernoemde Kees Kist Lounge is de grootste en meest multifunctionele ruimte in het AFAS Stadion. Gelegen op de tweede verdieping biedt de Lounge een mooi uitzicht op het hoofdveld. De ruimte is sfeervol ingericht waarbinnen houten elementen en de clubkleur rood veelvuldig terugkeren. De lounge heeft een totale oppervlakte van circa 1120 m2 en heeft drie vaste bars. Tijdens thuiswedstrijden van AZ biedt de Kees Kist Lounge onderdak aan de houders van Business Seats.

Kees Kist was de topschutter van AZ in de gouden jaren, rond 1980. Samen met de Oostenrijker Kurt Welzl en de Volendammer Pier Tol leidde hij de club uit Alkmaar in aanvallend opzicht naar het kampioenschap in het seizoen 1980-‘81. Hij stond vooral bekend om zijn snoeiharde schot en was daardoor gevreesd door de tegenstanders.

 

De naar hem vernoemde Kees Kist Lounge is de grootste en meest multifunctionele ruimte in het AFAS Stadion. Gelegen op de tweede verdieping biedt de Lounge een mooi uitzicht op het hoofdveld. De ruimte is sfeervol ingericht waarbinnen houten elementen en de clubkleur rood veelvuldig terugkeren. De lounge heeft een totale oppervlakte van circa 1120 m2 en heeft drie vaste bars. Tijdens thuiswedstrijden van AZ biedt de Kees Kist Lounge onderdak aan de houders van Business Seats.

 

De grote ruimte kan worden verdeeld in zeven separate, te verduisteren ruimtes. Door de wanden te sluiten zijn er tal van mogelijkheden om diverse ruimtes te creëren voor bijeenkomsten vanaf 15 tot 1000 personen. Hierbij is elke denkbare opstelling mogelijk. Dit geeft u de unieke kans om uw gasten een vergadering, kick off, productpresentatie of bedrijfsfeest te laten bijwonen op een perfect afgestemde locatie.

 

Voor meer informatie voor uw congres of evenement neem contact op met UIT BIJ AZ via telefoonnummer 072-5478088 en/of
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Op te delen via schuifwanden in 7 ruimtes
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern, voetbal, knus,
Toegankelijkheid De zaal is per lift bereikbaar
Parkeergelegenheid Genoeg parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09.00 - 22.00
Dinsdag 09.00 - 22.00
Woensdag 09.00 - 22.00
Donderdag 09.00 - 22.00
Vrijdag 09.00 - 22.00
Zaterdag 09.00 - 22.00
Zondag
Adresgegevens
Adres Stadionweg 1, 1812 AZ
Plaats Alkmaar
Telefoon 072 547 8088
Website Bezoek website
Facebook