Cafe Jinx

Alkmaar

Cafe Jinx in Alkmaar

Café Jinx is een gezellig café midden in het centrum van Alkmaar en is zes dagen in de week open vanaf 16:00 uur. Een gezelllig borrel uur met heelijke wijnen, diverse speciaal bieren van de tap, geserveerd met stokbroodjes, kaas, paté, olijven en andere heerlijke hapjes.Vanaf 21:00 uur is Café Jinx iedere dag van de week te huren voor feestjes en partijen. Van 50 tot 70 personen kunt in het café besloten krijgen. U kunt uw feest inrichten zoals u dat wilt. De muziek, de drank, de hapjes en de kleuren. Uw kunt het zelf uitkiezen. Voor een zeer redelijke prijs heeft uw Café Jinx dan een hele avond voor uzelf. Wanneer Café Jinx niet besloten is, is het gewoon open!Overdag is Café Jinx te bespreken voor vergaderingen voor bedrijven die eens ergens anders (midden in het gezellige centrum van Alkmaar) willen vergaderen is dit een leuke mogelijkheid. Alle attributen zijn aanwezig.

 Café Jinx is een gezellig café midden in het centrum van Alkmaar en is zes dagen in de week open vanaf 16:00 uur. Een gezelllig borrel uur met heelijke wijnen, diverse speciaal bieren van de tap, geserveerd met stokbroodjes, kaas, paté, olijven en andere heerlijke hapjes.

Vanaf 21:00 uur is Café Jinx iedere dag van de week te huren voor feestjes en partijen. Van 50 tot 70 personen kunt in het café besloten krijgen. U kunt uw feest inrichten zoals u dat wilt. De muziek, de drank, de hapjes en de kleuren. Uw kunt het zelf uitkiezen. Voor een zeer redelijke prijs heeft uw Café Jinx dan een hele avond voor uzelf. Wanneer Café Jinx niet besloten is, is het gewoon open!

Overdag is Café Jinx te bespreken voor vergaderingen voor bedrijven die eens ergens anders (midden in het gezellige centrum van Alkmaar) willen vergaderen is dit een leuke mogelijkheid. Alle attributen zijn aanwezig.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Cafés
Aantal zalen
Voorzieningen Koude, warme hapjes, buffet en nog veel meer lekkere maaltijden. SmartTV, microfoon, muziekinstallatie met meer dan 6000 nummers en nog veel meer mogelijkheden
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Sfeervolle en gezellige café
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Parkeergarage schelphoek
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag Op aanvraag
Dinsdag 16:00 - 02;00
Woensdag 16:00 - 02;00
Donderdag 16:00 - 02;00
Vrijdag 16:00 - 02;00
Zaterdag 16:00 - 02;00
Zondag 16:00 - 02;00
Adresgegevens
Adres Hekelstraat 30, 1811BM
Plaats Alkmaar
Telefoon 0621554890
Website Bezoek website
Facebook