Anna Haen

Abcoude

Anna Haen in Abcoude

Bijzondere en sfeervolle ruimte. De zaal biedt een unieke ervaring in vergaderen of feesten. Vele arrangementen mogelijk, geheel op uw wensen afgestemd. Bijvoorbeeld in combinatie met een fietstocht langs 't Gein of in combinatie met een kookworkshop.

Anna Haen is een culinaire boerderij gelegen aan de rivier ’t Gein te Abcoude die op authentieke wijze vergader- en culinaire diensten aanbiedt, aan zowel de zakelijke als de particuliere markt. Deze diensten kunnen wij zowel bij ons als op de sfeervolle locatie áls bij u uitvoeren.
Bij Anna Haen zult u zich meteen thuis voelen, bij ons komt u tot rust terwijl u geniet van de schilderachtige omgeving. Terug naar de basis, even pas op de plaats!
Anna Haen is echt, authentiek, geen poespas maar puurheid in onze producten, onze locatie, onder ons personeel, hoe wij onze diensten uitvoeren én in onze manier met klanten omgaan.
Vergaderlocatie: Wij bieden een vergaderlocatie aan in een prachtig natuurgebied. Bij ons zult u zich niet gauw vervelen, de omgeving en de sfeer bij Anna Haen zal tot veel inspiratie leiden in élke vergadering.
Dit alles kan eventueel in combinatie met diverse arrangementen als ontbijt-, lunch- of diner, maar ook een combinatie met een kookworkshop is mogelijk. Bij mooi weer kunt u zelfs heerlijk buiten eten op ons grote terras.
En mocht u gedurende de dag een break in willen lassen, dan kunt u met uw groep een wandeling of fietstocht maken. De locatie is makkelijk bereikbaar en er zijn voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen buitenterras, vergaderarrangementen, streekproducten, lunch, diner, kookworkshops
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Inspirerend, natuur, bijzonder, licht en ruimtelijk
Toegankelijkheid Zeer toegankelijk, iedereen voelt zich op z'n gemak
Parkeergelegenheid Gratis parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Gein zuid 23a, 1391 JE
Plaats Abcoude
Telefoon 0294288108
Website Bezoek website
Facebook